• Gardrób

  Gardrób

 • Nappali bútorok

  Nappali bútorok

 • Fürdőszoba

  Fürdőszoba

 • Konyhabútor

  Konyhabútor

 • Hálószoba bútor

  Hálószoba bútor

 • Iroda

  Iroda

 • Üzletberendezés, Standok

  Üzletberendezés, StandokKapcsolat

Írjon üzenetet!
Lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink válaszolnak kérdéseikre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Üzletberendezés, Standok

Teljes üzletberendezések, illetve standok építésével is foglalkozunk. Referenciáink között tudható több gyógyszertár, lottózó és egyéb boltok teljes bútorozása.
A bútorok tervezése és kialakítása az üzlet adottságainak, illetve a megrendelő teljes igényeinek megfelelően történik.

Üzletek berendezése, standok építése

Cégünk több üzlet berendezésének tervezését is elvégezte, ezenkívül alvállalkozóként több nagyobb project keretén belül épített különféle standokat, illetve tervezett meg üzletberendezéseket.

Az egyedileg gyártott üzletberendezések legnagyobb előnye, hogy tökéletesen használja ki a rendelkezésre álló teret, illetve teljes mértékig a praktikusság és az esztétika irányait követik.
Ebből adódóan az üzlet mind stílusában mind kialakításában a vevőkörét, illetve alkalmazottait kápráztatja el, illetve szolgálja ki.
Az egyedi megoldásoknak köszönhetően bármilyen elképzelését meg tudjuk valósítani, természetesen szakképzett bútortervező kollégáink további ötletekkel, praktikus megoldásokkal segítik Önt elképzelései kivitelezésében.

Az üzletberendezések kialakítását tekintve leginkább bútorlapból készülnek. Az egyedi bútoroknak köszönhetően kialakításban és megjelenésben magas színvonalat képvisel, illetve az üzletben a bútorok bármilyen formát ölthetnek.
Standok, információs pultok kialakításánál fontos a szakképzett tervezés a bútor profiljának, a tartóelemek terhelhetőségének, a váznak a pontos megtervezése. Cégünknél egyetemet végzett tervező kollégák tervezik meg a teljes standot. Egy teljes stand kialakításánál, fontos, hogy statikailag is megállják a helyüket, mivel a felső elemek, általában egy fémből készült vázon vannak kialakítva. A kialakításnak és az egyedi tervezésnek köszönhetően a standon szinte bármilyen forma és megoldás megvalósítható, legyen az íves forma, vagy üveges szekrény.

Néhány stand és azok egyedi megoldásai

Bevásárlóközponti mobilstand kialakítás

uzletberendezes-9 A stand 18mm-es laminált bútorlapból készült, ami egy vasszerkezetre van rögzítve. A szerelés olyan technikával történik, hogy nem látszanak az illesztések és nincsenek látható csavarfejek. A belső polcos kialakításnak köszönhetően nagy mennyiségű árut tudunk elhelyezni. A stand oldalai üveg borításúak, így jobban látható az oldalsó polcokra helyezett termék.

Wellness központ információspult és bár

uzletberendezes-6 A képen egy wellness központ recepciója, és fitness bárpultjának külső része látható.  A pult teste 18 mm-es laminált bútorlapból készült. A világos színű testhez jól illik az alumínium lábazat és a szürke munkapult. A pult másik oldala sötétebb bútorlapból készült ami kontrasztot alkot a világos mellett.
uzletberendezes-5 Az előbbi wellness pult belső része látható a képen. A pult belseje hasonlít egy konyhabútoréhoz. A korpuszba szerelt szekrényekben különböző polcrendszereket és rácsokat helyezünk el, ami megkönnyíti a pakolást. A pult felső része belóg az alsó munkapult fölé, így kívülről nem látszanak a poharak, mosogató szerek, szivacsok.

Gyógyszertár teljes kialakítás

uzletberendezes-10 A képen látható gyógyszertár berendezése teljesen egyedi kialakítású és teljes mértékig a praktikumot szolgálja. A berendezés 18 mm-es laminált bútorlapból készült. A bútoron kialakításra került egy alacsonyabb rakodó pult, ami a vendégek táskáinak vásárlás közbeni elhelyezésére szolgál. A hátsó rész polcos kialakítássának köszönhetően jól bemutathatók a különféle termékek.

Kávézó berendezése

uzletberendezes-2 A képen látható kávézó berendezése sötét bútorlapból készült. Ízléses megoldás az elválasztóban kialakított fehér köves vályu. A kávézó egy íves pulttal van ellátva, aminek anyaga megegyezik az ülőboxok keretével.