• Gardrób

  Gardrób

 • Nappali bútorok

  Nappali bútorok

 • Fürdőszoba

  Fürdőszoba

 • Konyhabútor

  Konyhabútor

 • Hálószoba bútor

  Hálószoba bútor

 • Iroda

  Iroda

 • Üzletberendezés, Standok

  Üzletberendezés, StandokKapcsolat

Írjon üzenetet!
Lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink válaszolnak kérdéseikre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Nappali bútorok

A nappali a pihenés és családi élet egyik fő központja. A berendezésére ezért figyeljünk oda. A nappalibútor is, mint minden más bútor különböző stílusban jelenhet meg. Ami fontos, hogy a helyiség egységes legyen és a nappalibútor minden részlete passzoljon a nappali hangulatához.

A nappalibútor

A nappalibútor kifejezés alatt leggyakrabban a különféle szekrénysor, polcrendszer, illetve olyan felépített bútorokat értjük, amin tárolni tudjuk például a tv-t vagy az olyan könyveinket, amik értékükkel emelik a nappalit.
Ezenkívül ide tartoznak a különféle ülőgarnitúrák, fotelek is, amikben kényelmesen tudunk pihenni, illetve tévézni.

Cégünk kiemelten foglalkozik szekrénysorok, polcrendszerek, illetve más nappali bútor teljes körű gyártásával.

Milyen a számunkra leginkább megfelelő nappali?

Mielőtt nekilátnánk a nappali bútorok megvásárlásához, gondoljuk át, hogy milyen stílusban, vagy milyen stílusirányzatok keverésével alakítsuk ki a nappali kinézetét.
Sok lehetőségünk van, alkalmazhatjuk a fő stílusvonalakat, mint például a klasszikus, modern, vagy a rusztikus nappalibútorokat.

A nappali berendezése során célszerű egy fő irányvonalat meghatározni, majd később eltérhetünk ettől a vonaltól és színesebbé tehetjük az adott nappali kinézetét a különböző stílusok keverésével.

A következőkben tekintsen meg néhány általunk gyártott nappalibútort

butor-nappali-szekreny-6k butor-nappali-szekreny-9k

Nappali bútor

A képen látható nappalibútor középső része pácolt bükkfurnéros fából készült, míg az alsó és felső rész fiókajtajai festett MDF-ből. A bútor jobb oldalán egy alumínium keretes vitrin található.

Nappali bútor

A képen látható nyitott könyvespolc 18 mm-es bútorlapból készült. A függőleges váz világos zebrano-ból míg a vízszintes polcok mokka színű laminált bútorlapból készültek. Ez a színkombináció kedvelt a mai piacon.

butor-nappali-szekreny-11k
butor-nappali-szekreny-22k

Nappali Bútor - szekrénysor

A képen látható nappali bútor MDF ajtófrontokkal készült, váza 18mm-es laminált bútorlap. A bútor felső része polcos kialakítású ahova könyveket, illetve egyéb tárgyainkat helyezhetjük.

Nappali bútor - MDF ajtajú szekrénysor

A képen látható szekrény ajtajai hordó mintával mart fóliás MDF-ből készültek, illetve tartalmaz egy dupla ajtós üvegvitrint. A bútor váza laminált bútorlapból készült.

butor-nappali-szekreny-16k butor-nappali-szekreny-12k

Nappali bútor

A képen látható bútor alsó szekrénysora fóliás MDF ajtóval szerelt szekrények. A felső részét a fal közé szerelt üvegpolcok alkotják.

Nappali bútor - szekrénysor

A képen látható szekrény laminált bútorlapból készült. A bútor két oldalán átlátszó üveges magasszekrény, míg középen egy kisebb falra szerelt lebegő vitrin található.

butor-nappali-szekreny-28k
butor-nappali-szekreny-19k

Nappali bútor


Nappali bútor


butor-nappali-szekreny-26k butor-nappali-szekreny-27k

Nappali bútor


Nappali bútor


butor-nappali-szekreny-18k butor-nappali-szekreny-17k

Nappali bútor


Nappali bútor