• Gardrób

  Gardrób

 • Nappali bútorok

  Nappali bútorok

 • Fürdőszoba

  Fürdőszoba

 • Konyhabútor

  Konyhabútor

 • Hálószoba bútor

  Hálószoba bútor

 • Iroda

  Iroda

 • Üzletberendezés, Standok

  Üzletberendezés, StandokKapcsolat

Írjon üzenetet!
Lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink válaszolnak kérdéseikre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Iroda

Irodabútorok, íróasztalok tervezése és gyártása. Tegye egyedivé irodáját. Keressen meg minket ajánlatunkért!
Mindenkinek más és más célra kell kialakítani az irodai felszereléseket. Ezen külön igényeket szolgáljuk ki az egyedi bútorok által adta lehetőségekkel.

Az általunk gyártott irodabútorok előnyei

Az általunk gyártott bútorok legfőbb előnyei, hogy nem előre legyártott elemes bútort árulunk, hanem a helyszín adottságaihoz teljesen igazodó, a megrendelő kívánságait tükröző praktikus kihasználtságú teljesen egyedi bútort tervezünk és gyártunk.

Továbbiakban nézzünk meg néhány íróasztalt, irodabútort

 

iroda1 A képen egy teljes irodabútorzat látható, ami egy négyszemélyes irodai asztalból és egy nagyméretű irattartó szekrényből áll.
Az asztalok íves kialakításából adódóan a számítógép használata mellett elegendő munkafelület marad az asztalon. Minden egyes munkablokk egy számítógép állvánnyal és egy 3 fiókos konténerrel van ellátva.
Az irattartó szekrény ajtós kialakítású aminek ajtajai kulccsal zárhatók. A gyakran használt iratok tárolásához átlátszó ajtókat alkalmaztunk.
iroda2 A képen látható üzleti pult laminált bútorlapból készült. A pult hátsó részén kisebb polcok vannak kialakítva, így a tároló felület megnövekszik. Az asztal alatt három darab gurulós konténer látható.
iroasztal A képen látható vezetői íróasztal selyemfényű MDF-ből készült. A bútor úgy lett festve, hogy az illesztések egyáltalán nem látszanak. Az asztal lapja pácolt tömörfából készült, ami a fehér vázzal együtt elegáns képet fest. Az asztal testének két oldalában fiókos kialakítás és PC-ház tároló található.
A falra szerelt kígyó formájú polcrendszer egyszerre modern és komoly.
iskolapad A képen látható iskolai padok 18 mm-es bútorlapból készültek. Az asztal belselyében tároló található. Az asztal állítható magasságú alumínium lábakon áll.