• Gardrób

  Gardrób

 • Nappali bútorok

  Nappali bútorok

 • Fürdőszoba

  Fürdőszoba

 • Konyhabútor

  Konyhabútor

 • Hálószoba bútor

  Hálószoba bútor

 • Iroda

  Iroda

 • Üzletberendezés, Standok

  Üzletberendezés, StandokKapcsolat

Írjon üzenetet!
Lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink válaszolnak kérdéseikre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Hálószoba bútor

A hálószoba bútorok alatt főként az ágyat, illetve az éjjeliszekrényeket értjük. Sok lakásban azonban itt helyezkedhet el a gardrób szekrény, vagy akár egy könyvespolc.
Ezek a bútorok főként bútorlapból, vagy természetes fából készülhetnek. Stílus és ár tekintetében vizsgálva a bútorlap képviselheti a modernebb irányvonalat, míg a fa természetességet kölcsönöz. A felhasznált anyagokból következően a természetes fából készült bútorok ára magasabb.

Minőségi egyedi ágykialakítások

butor-agy-8-kisCégünk többéves tapasztalattal rendelkezik különféle egyedi ágyrácsok, ágyvázak készítésével. Az egyedi bútor összes jellemzőjét örökli ágyunk, tehát tetszőlegesen kombinálhatunk, választhatunk a bútorlap színek közül, választhatunk mart MDF elsőrészt, kárpítozott fejtámlát, illetve beépített lámpatesteket. Az ágyunkat kombinálhatjuk hozzáépített "éjjeliszekrény" résszel, ahová a könyvet, távirányítót rakhatjuk lefekvés előtt. Ezek kombinálásával egy praktikus, a hálószoba hangulatával harmonikusan illeszkedő egyedi ágyat kaphatunk. Az ágykeret kialakításánál sok szempontot vegyünk figyelembe. Tervezzük meg mekkora legyen az ágy magassága, szélessége, pontosan milyen méreteket szeretnénk. Nem fontos a standard matracméretekhez igazodnunk, mivel az csak a konkrét fekvőfelületet határozza meg.

Tárolási lehetőségek, ágyneműtartók

butor-agy-6-kisAz ágykeretbe praktikus különböző tárolókat, illetve ágyneműtartót terveznünk, így sok helyet spórolhatunk meg a szekrényekben. Ezek nagyrészt kihúzható görgős fiókok, amik nagy területű pakolási lehetőséget biztosítanak, hiszen kihasználhatják az ágy teljes alapterületét. Léteznek még felnyitható tárolók is, de ezek kevésbé praktikusak. Ezekhez a fiókokhoz sok fajta fogantyút választhatunk, de a legpraktikusabb a bútorlapba süllyesztett fogantyúk.

Éjjeliszekrények komódok

ejjeliszekreny-butor-kisA hálószoba egyik fontos eleme az éjjeliszekrény. Ezeket sok formában és kialakításban lehet megvalósítani. Itt is varriálhatjuk a felhasználható alapanyagokat, ezenkívül a tervezés kiegészül a fogantyúk megfelelő kiválasztásával is.
Az éjjeli szekrények lehetnek az ágykerethez hozzáépítve, a falra szerelve,  illetve külön konténerként megépítve. Igazából csak a fantáziánk szab határt a bútor megvalósítása során. Az éjeliszekrény alapanyaga nagyrészt bútorlapból készül, és általában polcos elrendezésű, de sok esetben fiókos elrendezés is előfordul.

 

butor-agy-1k A képen látható hálószoba bútor bükk színű laminált bútorlapból készült. A bútor oldal eleme és fejtámlája íves kialakítású. Az élek színazonos élzárással vannak ellátva. A fejtámlát textil kárpit borítja amiben szivacs bélés van elhejezve. Az éjjeli szekrények polcos kialakításúak, az ágykerettel színazonosak és kialakításukat tekintve megegyeznek. Az éjjeli szekrények az ágykerettel egybe vannak építve.
butor-agy-2k Cseresznye színű laminált bútorlapból készült ágykeret alacsony fejtámlával. A bútor oldalában kihúzható ágyneműtartó fiók található íves süllyestett fogantyúval. A falon az ágykerettel megegyező színű falvédő keret van szerelve. Az ágy mellett egy szintén cseresznye színű kisméretű különálló éjjeli szekrény található, ami egyajtós -polcos szekrényt tartalmaz.
butor-agy-4k Táblásított bükkfa anyagból készült ágykeret. Az ágy alacsony kialakítású és a keleti kultúra stílusjegyeit hordozza. Az ágylábak a keret közepén elhelyezett két bükk gerenda, erre fekszik fel a bútor teste. A fejtámla két darab különálló részből áll, amin textilpárna van rögzítve.
butor-agy-5k A képen látható franciaágy világos zebránó bútorlapból készült, aminek élei színazonos élzárással vannak ellátva. Az ágy mindkét oldalán kihúzható ágyneműtartó található, így szinte az ágy egész alapterülete kihasználható tárolás céljából. A magas fejtámla vajszínű bőrrel van kárpitozva. A fejtámla mellett egy íves kisméretű polc található.
butor-agy-7k A képen látható pácolt tömörfából készült franciaágy mögött az egész szoba szélességében található polcrendszer, aminek anyaga megegyezik az ágykeretével. Ezen elhelyezhetünk, beépíthetünk különböző világító testeket, illetve lehetőség van különböző tárolók kialakítására is.
butor-agy-9k Az erezett fekete színű laminált bútorlapból készült franciaágy egy egyszerű kialakítást kapott. Az ágykeret a matrac méreteihez igazodik. A szintén erezett fekete fejtámla a keretnél szélesebb és a két oldalán egy-egy íves tároló polc található.
butor-agy-11k

A képen látható franciaágy Augsburgi és Csoki Bükk színű laminált bútorlap kombinációjából készült. Az ágy fejtámlája szélesebb kialakítású, így annak felső része kiválóan alkalmas tárgyak tárolására. A fejtámla a két fal közötti teljes szélességet kihasználja, és két oldalán egy -egy fiókos éjjeli szekrény található. A fejtámla két felső részébe lámpatest van beépítve.

További cikkek: « Gardrób