• Gardrób

  Gardrób

 • Nappali bútorok

  Nappali bútorok

 • Fürdőszoba

  Fürdőszoba

 • Konyhabútor

  Konyhabútor

 • Hálószoba bútor

  Hálószoba bútor

 • Iroda

  Iroda

 • Üzletberendezés, Standok

  Üzletberendezés, StandokKapcsolat

Írjon üzenetet!
Lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink válaszolnak kérdéseikre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Gardrób

Lakásunkban fontos szerepet töltenek be a gardrób szekrények, mivel ezek használata nagyban megkönnyíti a pakolást. A legpraktikusabb gardrób kialakításához válassza az egyedi bútorok nyújtotta előnyöket, így a gardrób tökéletesen passzolni fog otthonába.
A továbbiakban sok praktikus megoldásról, kiegészítőkről, illetve ajtómintákról tájékozódhat.

 

A gardrób kialakítása és kinézete

A gardrób anyagát tekintve általában laminált bútorlapból készül. Ebből az anyagból hatalmas színválaszték áll rendelkezésünkre. Népszerűnek mondható a különböző mintájú lapok kombinálása a gardrób ajtóin belül, így modern, illetve elegáns megjelenést kölcsönözhetünk a gardróbnak. A gardrób ajtóit ezenkívül tükrös felületekkel is el lehet látni, ami egyrészről bővíti a teret a szobában, illetve praktikus lehet az öltözködés során.

Általában a gardrób ajtaja, ami látszik a bútorból, így a váza készülhet sima fehér bútorlapból is, ami az árat nagymértékben csökkenti. Természetesen választhatunk színazonos gardrób vázat is, így nyitott ajtóknál is teljes összhangban van a bútor minden egyes része.

Néhány ötlet a gardrób ajtókhoz

A továbbiakban tekintsünk meg néhány gardrób szekrényajtó megoldást.
A bútorlapszíneket bátran kombinálhatjuk, üveget helyezhetünk az ajtóba, illetve plexi használatával modernebbé tehetjük a gardrób kinézetét.

gardrob1-kis gardrob2-kis gardrob3-kis gardrob4-kis
gardrob5-kis gardrob6-kis gardrob7-kis gardrob8-kis

 

A gardrób belső kialakítása

Az alap polckialakítás, illetve akasztós, fogasok mellett lehetőség van speciális gardrób vasalatok beépítésére. Ezek praktikusabbá tehetik a gardróbot, illetve jobb helykihasználást eredményezhetnek.

A gardrób belső kialakítására nagy figyelmet kell fordítani, hogy minnél jobb helykihasználással tudjuk benne elhelyezni a dolgainkat. Ezt sokféle módon valósíthatjuk meg. Tervezhetünk a gardrób belsejébe különféle polc, illetve fiókrendszereket. A válfás ruháinknak a jobb helykihasználás érdekében alkalmazhatunk ruhalifteket, így a magasan elhelyezkedő ruhák is könnyen elérhetőek lesznek.

A képen részletesen megtekintheti a gardrób szekrényben található vasalatokat és megoldásokat, illetve megtekintheti a különböző fiók és polcmegoldásokat.

gardrob-vasalat