• Gardrób

  Gardrób

 • Nappali bútorok

  Nappali bútorok

 • Fürdőszoba

  Fürdőszoba

 • Konyhabútor

  Konyhabútor

 • Hálószoba bútor

  Hálószoba bútor

 • Iroda

  Iroda

 • Üzletberendezés, Standok

  Üzletberendezés, StandokKapcsolat

Írjon üzenetet!
Lépjen kapcsolatba velünk és kollégáink válaszolnak kérdéseikre.

Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com

Fürdőszoba

A fürdőszoba bútorok tervezésénél a praktikus kialakításra kell odafigyelni, hiszen sokmindent kell elpakolnunk. Ezen felül az egyedi fürdőszoba bútorok nagy előnye, hogy a használó méreteihez szabható, például a bútor magassága, így a mosdó használata kényelmes lesz.

A fürdőszoba váza és ajtajainak kialakítása

butor-furdoszoba-11kisA fürdőszoba bútorok váza bútorlapból készül. Itt is választhatunk többféle verziót, például kérhetjük a nem látszó részeket sima korpusz fehér bútorlapból, így csökkenthetjük a bútor árát. A bútor ajtajai általában bútorlapból, vagy MDF-ből lehetnek. A különbség a két ajtótípus között, hogy a bútorlapból csak sima felületű ajtó készíthető, aminek élei ABS élzárással vannak ellátva, míg az MDF felületébe szabadon választható minták marhatók, élei lehetnek lekerekítettek, ívesek. Az MDF ajtók ára bonyolultságuk miatt lényegesen nagyobb.

Tükrök, tárolás, megvilágítás

butor-furdoszoba-9kisA fürdőszoba bútoroknál fontos rész a tükör megfelelő elhelyezése és megvilágítása, hiszen a reggeli készülődésnél fontos, hogy jól lássuk magunkat. Egy nem jól megvilágított fürdőszoba bútor esetében nehezebb a reggeli készülődés. Ezen felül figyelni kell a megvilágítás során, hogy a fény ne világítson a szemünkbe, ne legyen zavaró, illetve a tükör felületéről se vakítson.
Általában nagy felületű tükröket szoktak alkalmazni, így nemcsak a teret tágítja a fürdőben, hanem megkönnyíti a készülődést.

A tükör mellett elhelyezhetünk kisebb polcokat, ahol a kisebb, mindennap használatos dolgokat tárolhatunk. Ezek jól kiegészítik a felszerelt tükröt, és egy stílusos, praktikus keretet adnak neki.

Ezen kívül a tároló rekeszek és polcok kialakítása is fontos. A jól kialakított fürdőszobabútorban a mindennapos használati dolgaink könnyen elérhetőek és praktikusan tárolhatóak.

A tökéletes fürdőszoba bútor, egy minimális helyet foglaló mégis tágas, jól pakolható bútor, ahol a napi használati cikkek könnyen elérhetők.

butor-furdoszoba-28kisA fürdőszoba megvilágítása is fontos. A fehér részek, illetve a mosdókagyló megvilágítása hangulatossá, csillogóvá teszik a bútort.
Ezenkívül fontos lehet még a tárolórekeszek helyes kialakítása és méretezése, hogy akár egy mosópor, vagy öblítő is elférjem magasságban.  Praktikus megoldás lehet még a lapos aljú mosdókagylók alkalmazása, így a mosószekrényben nagyobb hely található.

 

butor-furdoszoba-16k A laminált bútorlapból készült kétszemélyes fürdőszoba bútor egységes munkapultból áll, viszont a tároló rész kettéosztott. A bútor érdekessége a lavor alakú mosdókagylók. A tükrök kerete színazonos bútorlapból készült.
butor-furdoszoba-11k A képen látható kétszemélyes fürdőszoba bútor mosdókagylója egybeálló felületet képez. A bútor laminált bútorlapból készült. Kiépítését tekintve két kisebb dupla fiókos, és két nagy fiókból áll, ami nagy tárolási lehetőséget biztosít. A nagyméretű tükör, nem csak a könnyebb készülődést segíti, hanem a teret is tágítja. Ezt a bútort nagyobb méretű fürdőszobákba ajánljuk.
butor-furdoszoba-5k A havanna szilva színű laminált bútorlapból készült fürdőszoba bútor tökéletes választás kisebb fürdőszobák esetében. A bútor egy egybeálló, nagy fiókkal rendelkezik, ami egy hosszú rúdfogantyúval van ellátva. A fiók kialakítása úgy van megoldva, hogy a mosdó lefolyója helyet kapjon.
butor-furdoszoba-18k A képen látható pácolt fából készült fürdőszoba bútor elegáns megjelenést biztosít. A magasszekrénynek, illetve az alsó fiókos kialakításnak köszönhetően hatalmas tárolási lehetőségünk van. A munkafelület és a mosdókagyló egységet alkot, így könnyű a bútor tisztán tartása.
butor-furdoszoba-10k A képen látható zebrano színű laminált bútorlapból készült fürdőszoba bútor ideális választás kis méretű fürdőszobákba. A bútor kialakítását tekintve két darab fiókot tartalmaz hosszú rúdfogantyúkkal.
butor-furdoszoba-33k A képen látható fürdőszoba bútor laminált bútorlapból készült. A bútor kialakítása szerint egy fiókos, és egy dupla ajtós szekrényből áll, ami élbemart fogantyúval van szerelve. A kagylóalakú mosdó feldobja a bútor kinézetét. A kialakításnak köszönhetően ideális választás lehet kisebb fürdőszobákba.
butor-furdoszoba-34k A képen látható kétszemélyes fürdőszoba bútor kialakítását tekintve két külön álló mosdókagylóból áll. A két kagyló között tárolási lehetőség van. A fürdőszobabútor két nagy méretű fiókkal és három kisebb fiókkal van szerelve.